Drivhuset -sesongen 2018

På bilde ser dere noe av det Humla har sådd for drivhussesongen 2018.

I drivhuset dyrket vi tomater, agurker, paprika og urter som basillikum og dill.  I tillegg hadde vi poteter, gulrøtter, reddiker, grønn salat, kålrabi og jordbær i hagerekkene våre. Ikke noe som er bedre enn å høste en agurk eller to, som barna spiser der og da :)

I solveggen på drivhuset og i "tønnene" som står på uteområdet vårt vokste det duftende vår blomster. Det ble mange fine ringblomster, som pyntet opp i barnehagen vår. I tillegg plantet vi sukkererter, som barna knasket så fort de hadde mulighet :)

Tradisjonen tro så hadde vi høstsuppe, hvor vi inviterer foreldre for å komme å smake. Høstsuppen smakte godt med grønnsaker fra egen hage :)

Vi sier oss godt fornøyd med landbrukssesonegen for i år, og gleder oss til ny sesong i 2018.