• "Høy puls" dag 17.3.

Fredag hadde barnehagen "høy puls" dag med disco, balansering, kaste ball i bøtte m.m. Vi avsluttet med grilling i multihuset vårt. Prikken over i`n ble da barnehagen fikk nytt skilt på veggen.

21.03.2017 12:42
  • Marihøna sår frø.

Lek og læring går hånd i hånd! Sortering, sammenligning, gjenkjenning, sansing - mye å jobbe med før frøene til blomstene forsvinner i jorda. Hver barn skal velge å så sin egen blomst.

14.03.2017 18:53
  • Fruktmåltid småbarnsavd

Sånn kan også ett fruktmåltid se ut på småbarnsavdelingen vår :)

14.03.2017 10:46
  • Barnehagedagen 14.3.2017

I dag lekte vi med alle søledammene i barnehagen, eskene som maten kommer i og tradisjonsleker som "slå på ring slå på ring" og "rødt og grønt lys".

14.03.2017 10:38
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Liers beste barnehage!

Lier natur og landbruksbarnehage ligger vakkert til, med store landbruksarealer som nærmeste nabo. Barnehagen har ett flott uteområde med lekeapparater, hagerekker, drivhus, Multihus og Gamme. Vi har mange turmuligheter: Humla (barn 3-6 år) går ofte på tur til Hundremeterskogen, Bygdetunet eller Trollveggen. Marihøna (barn 2-3 år) bruker mye sykehusparken, lekeplassen på Hasskoll og sykkelløype ved skolen. Myggen (barn 1-2 år) går på sine små føtter på tur til Evas hage.