• Småbarnsavdelingen på tur

Første dagen med sekk og matpakke. Mange små barn gikk så stolte av sted med sekken på ryggen.

25.04.2017 11:39
  • Klargjøring av drivhus sesongen

Her er små og store i gang med å vaske drivhuset for sesongen 2017 og fylle på ny jord i hagerekkene våre. Håper på at god varme kommer snart, slik at vi kan plante ut alt barna har sådd av forskjellige urter og blomster inne. ' Barna gleder seg også til å kunne ta i bruk nytt huskestativ.

25.04.2017 11:31
  • Marihøna sår frø.

Lek og læring går hånd i hånd! Sortering, sammenligning, gjenkjenning, sansing - mye å jobbe med før frøene til blomstene forsvinner i jorda. Hver barn skal velge å så sin egen blomst.

14.03.2017 18:53
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Liers beste barnehage!

Lier natur og landbruksbarnehage ligger vakkert til, med store landbruksarealer som nærmeste nabo. Barnehagen har ett flott uteområde med lekeapparater, hagerekker, drivhus, Multihus og Gamme. Vi har mange turmuligheter: Humla (barn 3-6 år) går ofte på tur til Hundremeterskogen, Bygdetunet eller Trollveggen. Marihøna (barn 2-3 år) bruker mye sykehusparken, lekeplassen på Hasskoll og sykkelløype ved skolen. Myggen (barn 1-2 år) går på sine små føtter på tur til Evas hage.