• Tur til Lierbyen

En tur til Lierbyen er bestandig spennende, ett bilde fra Humla, stor avdelingen vår, på tur til lekeparken.

23.06.2017 15:19
  • 17 mai feiring

Vi feiret 17 mai 13.mai med å gå i eget tog og aktiviteter ute i barnehagen. En aktivitet som var ekstra morsom var å kaste på en voksen med en svamp full av vann.

23.06.2017 15:17
  • Grytebakken gård

I år var det Marihøna og Humla som reiste til Grytebakken gård i Skoger. Der storkoste vi oss og fikk opplevelser som å ri på hest, klappe og kose mange forskjellige dyr og toppen av lykken var å hoppe i høyet. Myggen, småbarnsavdelingen vår, fikk besøk av Utelykke aktivitetsgård i barnehagen. De minste barna strålte av lykke etter å ha fått besøk av miniponni`n Sandra og kost med små kyllinger.

23.06.2017 15:10
  • Myggen småbarnsavdelingen

Her er småbarnsavdelingen vår i full gang med å førkultivere.

23.06.2017 15:08
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Liers beste barnehage!

Lier natur og landbruksbarnehage ligger vakkert til, med store landbruksarealer som nærmeste nabo. Barnehagen har ett flott uteområde med lekeapparater, hagerekker, drivhus, Multihus og Gamme. Vi har mange turmuligheter: Humla (barn 3-6 år) går ofte på tur til Hundremeterskogen, Bygdetunet eller Trollveggen. Marihøna (barn 2-3 år) bruker mye sykehusparken, lekeplassen på Hasskoll og sykkelløype ved skolen. Myggen (barn 1-2 år) går på sine små føtter på tur til Evas hage.